ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Kali_Epityxia_Project 2019

#kali_epityxia_project!

Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν  για τρίτη συνεχή χρονιά οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ για  να εμψυχώσουν τους εξεταζόμενους.

Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες.  Η δράση είχε τεράστια επιτυχία και θετική απήχηση  τόσο στους μαθητές όσο και στους γονείς τους.  Γι αυτό  το  λόγο,  επαναλήφθηκε και φέτος με μια διαφορετική μορφή. Η βασική ιδέα ήταν  να προσφέρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες  εξετάσεις   προσφέροντας τους ένα «τυχερό στυλό» με το μήνυμα: #Kali_Epityxia_Project2019 ενώ παράλληλα γεμίσαμε τις εισόδους  των εξεταστικών κέντρων με χαρτάκια post it σε διάφορα χρώματα στα οποία αναγράφονται θετικά μηνύματα όπως : «Καλή επιτυχία», «Μην σταματάς να ονειρεύεσαι»,  «Πάμε δυνατά!», «Καλημέρα, όμορφη μέρα!» κτλ

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, παρευρέθηκε,  στο Εξεταστικό Κέντρο του 3ου Λυκείου Κηφισιάς και  συνομίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες, τονίζοντάς τους πως οι εξετάσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με αισιοδοξία και ευελιξία σκέψης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ενώ από νωρίς το πρωί ήταν κοντά στους μαθητές και μοίραζε στυλό η πρόεδρος του Δ.Σ. Κέντρου Πρόληψης Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη και η κ. Καραλή, πρόεδρος της Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς.

Η ομάδα που παραβρέθηκε στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας & 3ο Λύκειο Κηφισιάς  ήταν οι Εθελοντές: Δωροθέα Λοΐζου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτου, Ζωγραφιά Βακάλογλου, Λίνα Νικοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Τιτίκα Βελέντζα, Κάτια Παπακωνσταντίνου, Ελένη Παπακώστα, Κωνσταντίνος Κατρής, Ειρήνη Στρατάκη,Ευγενία Γρηγοροπούλου, Τιτίκα Μανιάτη, Εύη Ιωαννίδου και τα μέλη της Επιστημονικής  ομάδας  ,Σώτια Μακαρώνη ,Βάσω Αλεξάκη και Αρχοντούλα Αλεξάκη. Σύσσωμη η ΠΡΟΝΟΗ, το ΔΣ, η επιστημονική ομάδα και οι εθελοντές μας, μαζί με το Δήμο Κηφισιάς, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, στα παιδιά μας!