ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

Του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ»
Δήμου Κηφισιάς
ΟΚΑΝΑ

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για επίμαχα θέματα γύρω από την εφηβεία

Η «Ακαδημία Γονέων» αποτελεί πρόγραμμα της «Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού», σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό «ΜΑΖΙ για την Εφηβική Υγεία» & την «Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής. Από το Νοέμβριο του 2017 το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς -ΟΚΑΝΑ,  συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» και στο Δήμο Κηφισιάς. Το πρόγραμμα υλοποιείται  παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων σε δέκα (10) περιοχές της Αττικής και στα Ιωάννινα, υπό την επιστημονική επιστασία των φορέων του προγράμματος. Συγκεκριμένα, οι περιοχές της Αττικής που θα οργανώσουν τη δράση είναι οι εξής: Άνω Λιόσια (Δήμος Φυλής), Γλυφάδα, Ελευσίνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Ν. Σμύρνη, Νίκαια, Πειραιάς, Ταύρος και Χαϊδάρι.

    Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει ως στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας.

Στον Δήμο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθούν 5 μηνιαίες συναντήσεις,  ώρα 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

ΧΩΡΟΣ: Δήλου 10, 14562 Κηφισιά

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210-8082673, και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:e-mail:info@pronoi.org.gr, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00