Πρόσκληση σε εορταστική εκδήλωση του ‘ΔΙΑΥΛΟΥ’ για τα 20 του χρόνια!

Πότε;

Τρίτη, 6.2.2024, στις 6μμ

Πού;  Κέντρο Πρόληψης «Άρηξις», Σμύρνης 28, Αιγάλεω

Τι; Εορταστική συνάντηση του «Διαύλου Επικοινωνίας & Διαλόγου για την Πρόληψη» ΔΙΑΥΛΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 20 χρόνια ζωής!!!
Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στην εορταστική συνάντηση του «ΔΙΑΥΛΟΥ», η οποία θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα 20 ολόκληρα χρόνια ύπαρξης, έκδοσης και κυκλοφορίας του αγαπημένου μας περιοδικού!
Στη συνάντηση αυτή θα γίνει μια συνολική αποτίμηση του έργου του «ΔΙΑΥΛΟΥ», μέσα από μια ιστορική αναδρομή και θα τεθούν οι βάσεις για τη μελλοντική του πορεία.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία των συναδέλφων στη συνάντηση αυτή, η οποία αποσκοπεί στη δικτύωση και την ανταλλαγή καλών πρακτικών, όσον αφορά τη δημοσιοποίηση και διάχυση των δράσεων των Κέντρων Πρόληψης στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

Σας περιμένουμε όλες και όλους! Η Συντακτική Ομάδα του «Διαύλου» Υ.Γ. 1. Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας, με απάντηση σε αυτό το μήνυμα, για την παρουσία σας.
Υ.Γ. 2. Παρακαλούμε προηγηθείτε στο padlet για να δημιουργήσετε τη δική σας ακροστιχίδα και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης, χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που ακολουθούν. Ο «ΔΙΑΥΛΟΣ» έχει ανάγκη τη ζωντανή συμμετοχή όλων μας!
padlet: padlet.com/kpirida/20-oeqkvxnowenvm4tyαξιολόγηση: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrBDXfcc902Hr2r56bkrkXdFQ881bzjBto_fIFG10nC6YvZg/viewform?pli=1